Telefoon 0161 433 848

 

 

 

Het eerste consult

Een osteopatisch consult duurt 45-60 minuten, en het tarief hiervoor per 1-1-2021 bedraagt 86,- euro.

Na afloop ontvangt u een factuur welke u later per bank kunt overmaken. Indien gewenst is contant betalen ook mogelijk.

Het eerste consult zal in het teken staan van een osteopatisch onderzoek met uitgebreid vraaggesprek. Er wordt beoordeeld of osteopathie geschikt is voor uw klachten.

Na uitleg over de gevonden osteopatische problemen en de mogelijkheden tot behandelen wordt er ook tijdens het eerste consult een begin gemaakt met het behandelen.

Meestal zijn 3-5 behandelingen nodig, maar we bekijken elke keer of er vooruitgang is en stellen zo nodig het behandelplan bij.

 

Wachttijd


Wij streven ernaar u binnen 2 weken in te plannen, soms kan dat iets langer duren als u alleen 's avonds kunt of als u gebonden bent aan hele specifieke tijden.

Voor baby's hanteren we geen wachttijd, binnen een paar dagen wordt u kindje ingepland.

 

Verwijzing

Er is geen verwijzing nodig voor osteopathie.  Indien nodig of gewenst overleggen wij wel met uw huisarts of specialist.

 

Vergoeding

Osteopathie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering (uw eigen risico wordt dus niet aangesproken) en de hoogte van de vergoeding verschilt per verzekeraar en per aanvullend pakket.

Wat vergoed uw zorgverzekering in 2022? Klik hier voor een overzicht.

Door de verzekeraars worden behandelingen vergoed van bij het NRO (Nederlands register voor Osteopaten) geregistreerde osteopaten. In onze praktijk werken alleen geregistreerde osteopaten.

 

Wet WKKGZ


Sinds 1-1-2016 is de wet WKKGZ in de gezondheidszorg van kracht waaronder wij als osteopaten ook vallen. We hebben in onze praktijk de benodigde acties ondernomen zodat we voldoen aan de voorwaarden van deze wet. In het kader hiervan willen we u wijzen op een aantal documenten waaraan wij gehouden zijn, en welke u kunt inzien op de site van onze branchevereniging, het NRO : www.osteopathie-nro.nl 
Het gaat hierbij om de "Algemene Voorwaarden Osteopathie", en de "beroepscode".


Daarnaast is het natuurlijk zo dat wij hopen dat u tevreden bent over onze praktijk en de behandeling die u ervaren hebt. Mocht er onverhoopt toch iets zijn wat niet naar uw verwachting of wens verlopen is dan horen we dat graag persoonlijk van u. We zullen dan proberen in een gesprek tot een oplossing te komen. Het is ook mogelijk om hierover contact op te nemen met het NRO, op www.osteopathie-nro.nl vindt u informatie over de procedures bij klachten of geschillen.

 

     

Route naar de praktijk

Vul uw adres in en plannen uw route


Copyright © 2022