"Vanaf 2 april 2019 zijn wij rechtstreeks telefonisch bereikbaar  tussen 9.00 en 14.00 uur om een afspraak in te plannen of vragen te beantwoorden.

Daarnaast blijft het natuurlijk altijd mogelijk een mail te sturen naar praktijkvoorosteopathiebavel@gmail.com of via deze website."

*****Update maandag 11 mei !*****

Goed nieuws! We mogen weer voorzichtig aan de slag!
Wel moeten we een grondige screening toepassen voor we een afspraak kunnen inplannen.
Bent u verkouden, heeft u keelpijn ,koorts, of andere symptomen die zouden kunnen duiden op een Corona-infectie, of heeft u een huisgenoot die deze klachten heeft, dan kunnen we geen afspraak maken.
Ook als u contact heeft gehad met iemand die verdacht wordt van Corona moeten we de afspraak uitstellen.
Tevens zijn er een aantal praktische zaken anders georganiseerd dan u gewend was. Zo zullen wij bijvoorbeeld met mondmaskers werken en vragen we u om een grote badhanddoek mee te nemen naar de praktijk.

Hier kunt u meer informatie vinden over de extra maatregelen die we nu nemen om verantwoord te kunnen werken.

U kunt bellen of mailen voor een afspraak, waarna we de screening zullen toepassen. Alle patiënten die afgelopen 8 weken een afspraak hadden staan worden de komende tijd door ons benaderd om indien gewenst een nieuwe afspraak in te plannen.

Met vriendelijke groet,

Team osteopaten Bavel.

 

 Team Osteobavelbreda

 

Helaas heeft Jill Peeters ons team verlaten per 1-12-2019. We wensen haar heel veel succes in haar verdere loopbaan en gaan haar zeker missen!

Gelukkig hebben we versterking gevonden in de persoon van Mw. Danny November. Zij zal op woensdag en vrijdag aanwezig zijn, en heeft op de woensdag ook mogelijkheden om te plannen eind van de middag en in de avond.
We hopen snel nieuwe foto's te kunnen plaatsen!

Annemarie Lems

Van origine was ik fysiotherapeut maar sinds 1996 ben ik afgestudeerd als osteopaat.

Een jaar later heb ik de fysiotherapie definitief vaarwel gezegd, en na een tijdje als osteopaat in de Haagse Beemden gewerkt te hebben ben ik in 2001 met deze praktijk begonnen in Bavel.

Inmiddels al weer jaren in een stabiel team met mijn collega's Helen en Annette, en sinds 2013 ook met Jill. Zoals ook mijn collega's ben ik een allround osteopaat, en behandel dus met veel interesse mensen van alle leeftijden tussen om en nabij 1 week en 90 jaar....

De opleiding kinderosteopathie heb ik enkele jaren geleden afgerond. Ik ben getrouwd, en we hebben drie kinderen in de puberleeftijd alweer.

Lezen, naar de film gaan en sporten zijn mijn hobby's maar vooral reizen is mijn favoriete bezigheid. Een absoluut hoogtepunt was in 2012 mijn verblijf met 4 vriendinnen in Nepal waar we geholpen hebben in een kindertehuis voor gehandicapte kinderen.


Annette Jost 

Ik ben geboren en getogen in Duitsland, waar ik ook mijn opleiding fysiotherapie heb gedaan. In 2006 ben ik afgestudeerd als osteopaat.

Tot 2009 heb ik in Köln als osteopaat gewerkt totdat ik vanwege de liefde naar Nederland kwam en hier in Bavel ben begonnen.

De opleiding osteopathie bij kinderen heb ook ik afgerond.

Ik vind het leuk om naar de film en het theater te gaan, ik reis graag en doe aan basketbal en yoga. Verder houd ik me graag bezig met bakken en koken – het liefst uit ons eigen moestuintje.


Helen Hertsens 

Sinds 2007 ben ik osteopaat in deze praktijk. Ik ben afkomstig uit Antwerpen, waar ik ook mijn eigen praktijk heb.

Ik behandel, net als mijn collega's in de praktijk, patienten van alle leeftijden. Steeds vaker zijn dat tot mijn groot plezier ook baby's en kinderen.

De opleiding kinderosteopathie heb ik, net als Annemarie afgerond. Sterker nog, we hebben elkaar daar leren kennen.

Sinds 2009 ben ik een trotse mama. Een hele verrijking van mijn leven. Tevens een bijzondere les dat ook kinderen geen handleiding hebben.

Ik vind het dan ook zeer belangrijk dat elk individu goed wordt aangehoord naar zijn of haar noden.


Sofie Laporte

Het was tijdens mijn opleiding Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit te Brussel dat mijn interesse in het menselijk lichaam groeide.

Na het behalen van mijn Master besloot ik dan ook Osteopathie te gaan studeren.
Na mijn afstuderen startte ik meteen in twee verschillende praktijken in België. Sinds januari 2017 werk ik hier in Bavel.

Daarnaast blijf ik mij bijscholen, onder andere met de opleiding osteopathie bij baby’s en kinderen blijf ik op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.  


Danny 

Danny November

Sinds 2017 heb ik mijn eigen praktijk thuis die ik combineer met het opvoeden van 2 kleine kinderen. Nu de kindjes iets groter zijn ben ik in december 2019 begonnen in deze praktijk. Bovendien kan je mij nog vaak terugvinden in de school van osteopathie, namelijk osteopathy.academy, als docent en assistent. Dit zowel in België als in Polen, hierdoor blijf ik op de hoogte van recente ontwikkelingen in de osteopathie.

Momenteel ben ik bezig met mij te verdiepen in osteopathie bij baby’s en kinderen.


telefoon 0161 433848 / contact /Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Praktijk voor Osteopathie

Ambachtsweg 10

4854 MK Bavel

tel 0161 433848

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

bel ons nu


Copyright © 2020