Telefoon 0161 433 848

 Team Osteobavelbreda

 


Annemarie Lems

Van origine was ik fysiotherapeut maar sinds 1996 ben ik afgestudeerd als osteopaat.

Een jaar later heb ik de fysiotherapie definitief vaarwel gezegd, en na een tijdje als osteopaat in de Haagse Beemden gewerkt te hebben ben ik in 2001 met deze praktijk begonnen in Bavel.

Inmiddels al weer jaren in een stabiel team met mijn collega's Helen en Annette, en sinds 2013 ook met Jill. Zoals ook mijn collega's ben ik een allround osteopaat, en behandel dus met veel interesse mensen van alle leeftijden tussen om en nabij 1 week en 90 jaar....

De opleiding kinderosteopathie heb ik enkele jaren geleden afgerond. Ik ben getrouwd, en we hebben drie kinderen in de puberleeftijd alweer.

Lezen, naar de film gaan en sporten zijn mijn hobby's maar vooral reizen is mijn favoriete bezigheid. Een absoluut hoogtepunt was in 2012 mijn verblijf met 4 vriendinnen in Nepal waar we geholpen hebben in een kindertehuis voor gehandicapte kinderen.


Annette Jost 

Ik ben geboren en getogen in Duitsland, waar ik ook mijn opleiding fysiotherapie heb gedaan. In 2006 ben ik afgestudeerd als osteopaat.

Tot 2009 heb ik in Köln als osteopaat gewerkt totdat ik vanwege de liefde naar Nederland kwam en hier in Bavel ben begonnen.

De opleiding osteopathie bij kinderen heb ook ik afgerond.

Ik vind het leuk om naar de film en het theater te gaan, ik reis graag en doe aan basketbal en yoga. Verder houd ik me graag bezig met bakken en koken – het liefst uit ons eigen moestuintje.


Helen Hertsens 

Sinds 2007 ben ik osteopaat in deze praktijk. Ik ben afkomstig uit Antwerpen, waar ik ook mijn eigen praktijk heb.

Ik behandel, net als mijn collega's in de praktijk, patienten van alle leeftijden. Steeds vaker zijn dat tot mijn groot plezier ook baby's en kinderen.

De opleiding kinderosteopathie heb ik, net als Annemarie afgerond. Sterker nog, we hebben elkaar daar leren kennen.

Sinds 2009 ben ik een trotse mama. Een hele verrijking van mijn leven. Tevens een bijzondere les dat ook kinderen geen handleiding hebben.

Ik vind het dan ook zeer belangrijk dat elk individu goed wordt aangehoord naar zijn of haar noden.


Sofie Laporte

Het was tijdens mijn opleiding Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit te Brussel dat mijn interesse in het menselijk lichaam groeide.

Na het behalen van mijn Master besloot ik dan ook Osteopathie te gaan studeren.
Na mijn afstuderen startte ik meteen in twee verschillende praktijken in België. Sinds januari 2017 werk ik hier in Bavel.

Daarnaast blijf ik mij bijscholen, onder andere met de opleiding osteopathie bij baby’s en kinderen blijf ik op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.  

Sofie is momenteel met zwangerschapsverlof. Ze wordt waargenomen door Jasmijn de Wachter.


 


 Copyright © 2021