Team Osteobavelbreda

Annemarie Lems

Hoewel ik oorspronkelijk opgeleid ben als fysiotherapeut had ik al snel de wens om me verder te verdiepen in een 
meer holistische visie op het lichaam en heb ik de opleiding osteopathie in 1996 afgerond.In 2001 ( alweer 20 jaar..) ben ik werkzaam als osteopaat in mijn praktijk in Bavel!Omdat ik heel graag in teamverband werk ben ik erg blij met mijn collega’s Helen, Ruben, Sofie en Stephanie. 
Naast een prettige sfeer is het ook fijn om bij elkaar terecht te kunnen voor overleg en advies.Net zoals mijn collega's ben ik een allround osteopaat, heb ook de opleiding voor baby’s en kinderen gedaan 
en behandel dus met veel interesse mensen van alle leeftijden tussen om en nabij 2 weken en 90 jaar....Natuurlijk blijf ik graag op de hoogte van nieuwe osteopatische inzichten en wil ik me blijven ontwikkelen binnen 
ons mooie vak daarom doe ik regelmatig bij-, en nascholingen.In mijn vrije tijd ben ik graag aan het sporten zoals of gewoon lekker wandelen in de natuur. 
Ook lezen, naar de film gaan met vriendinnen en reizen doe ik met veel plezier. Ik ben getrouwd met Mark, en we hebben drie kinderen, die inmiddels zelfstandig en uit huis zijn.

Helen Hertsens

Sinds 2007 ben ik osteopaat in deze praktijk. Ik ben afkomstig uit Antwerpen, waar ik ook mijn eigen praktijk heb.
Ik behandel, net als mijn collega's in de praktijk, patienten van alle leeftijden. Steeds vaker zijn dat tot mijn groot plezier ook baby's en kinderen.
De opleiding kinderosteopathie heb ik, net als Annemarie afgerond. 
Sterker nog, we hebben elkaar daar leren kennen.
Sinds 2009 ben ik een trotse mama. Een hele verrijking van mijn leven. 
Tevens een bijzondere les dat ook kinderen geen handleiding hebben.
Ik vind het dan ook zeer belangrijk dat elk individu goed wordt aangehoord naar zijn of haar noden.

Sofie Laporte

Het was tijdens mijn opleiding Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit te Brussel dat mijn interesse in het menselijk lichaam groeide.
Na het behalen van mijn Master besloot ik dan ook Osteopathie te gaan studeren. Na mijn afstuderen startte ik meteen in twee verschillende praktijken in België. Sinds januari 2017 werk ik hier in Bavel en behandel ik patiënten van alle leeftijden.
De opleiding kinderosteopathie heb ik reeds enkele jaren geleden afgerond en daarnaast blijf ik mij regelmatig bijscholen om op de hoogte te blijven van nieuwe inzichten of technieken. Verder werk ik ook in mijn eigen praktijk te Meise, waar ik woon.
Naast osteopate ben ik ondertussen ook mama van 2 zoontjes, in mijn vrije tijd ben ik dus veel met hen bezig en als het kan trekken we er graag op uit in de natuur of op reis.’

Stephanie Cooymans

Oorspronkelijk ben ik fysiotherapeut, ik ben geïntrigeerd geraakt door de osteopathie toen mijn moeder 6 maanden met een stressfractuur in haar voet rondliep en de enigste optie nog het vastzetten van haar enkel was. 
Bij de osteopaat was zij na 4 behandelingen opmerkelijk beter.
Na het behalen van mijn diploma in 2021 ben ik hier in Bavel terecht gekomen. 
Zelf ben ik nog een praktijk aan het opbouwen in België.
Graag blijf ik me verder verdiepen en start ik in 2022 een opleiding osteopathie bij baby’s en kinderen.

Ruben Kustermans

Omdat elk mens, elk lichaam anders is, is een persoonlijke aanpak van groot belang. Als osteopaat ga ik steeds op zoek naar de onderliggende oorzaak van uw klacht, waarna in samenspraak een plan van aanpak wordt opgesteld. Om een zo efficiënt mogelijke behandeling te komen, zijn ook de technieken die ik gebruik en de intensiteit waarmee ze worden toegepast steeds aangepast aan de patiënt. Dit maakt dat elke behandeling uniek en op maat is, een aspect van osteopathie dat mij heel erg aanspreekt.

Voor mij is het erg belangrijk om steeds te blijven groeien in mijn vak en op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en technieken. Daarom zal ik geregeld bijscholing volgen die mij in staat zullen stellen om u nog beter te helpen.